Forside
Bestilling
Om forlaget
Kontakt
Bestil katalog
  

 

 

  Vis alle udgivelserVis kun engelsk-udgivelserVis kun dansk-udgivelserVis øvrige udgivelser

Som grammatiske oversigter, der hverken indeholder længere sammenhængende tekststykker eller udfyldningsopgaver, er det tilladt at medbringe Tysk Mini Grammatik, grundbog til folkeskolens afgangsprøve i skriftlig tysk.

Tysk Mini Grammatik, grundbog

Klassiker. En samlet, overskuelig – og ikke mindst prisbillig – oversigt over grammatikken i det tyske sprog.

Henvender sig især til elever ved folkeskoler, friskoler, erhvervsskoler, HF, gymnasier, ungdomsskoler, fritidsundervisningen, selvstudium, osv.

Medtager de vigtigste og dermed nødvendigste sider af den tyske grammatik. Hvert emne sin side, med dansk forklaring af de enkelte emner.

Må medbringes til folkeskolens afgangsprøve i skriftlig tysk!

Læs mere >>

Bestilling
Tysk Mini Grammatik, øvehæfte 1

har som målgruppe 7.–9. klassetrin, voksen- og aftenskoleundervisningen, herunder prøveforberedende undervisning. I sin opbygning følger øvehæfte 1 nøje grundbogen, tysk mini grammatik. Det vil sige alfabetisk opbygning med side–til–side princippet. Til hver side i tysk mini grammatik hører således en side i øvehæfte 1 med samme sidetal for samme emne.

Ved samtidigt at arbejde med både øvehæfte og grundbog opnår eleven grammatisk rutine og sikkerhed, ligesom den enkle opbygning giver tryghed til efterfølgende at kunne benytte grundbogen som opslagsbog.

En grundig gennemgang af det enkelte grammatiske emne i tysk mini grammatik må påregnes, før den tilsvarende side i øvehæftet præsenteres.

Læs mere >>

Bestilling
Tysk Mini Grammatik, øvehæfte 2

har som målgruppe 9.–10. klassetrin og HF, voksen- og aftenskoleundervisningen, herunder prøveforberedende undervisning. I sin opbygning følger øvehæfte 2 nøje grundbogen, tysk mini grammatik.

Hvis ikke eleven allerede kender opbygningen fra øvehæfte 1, anbefales en grundig gennemgang af det enkelte grammatiske emne i tysk mini grammatik, før den tilsvarende side i øvehæftet præsenteres.

Læs mere >>

Bestilling
Tysk Mini Grammatik, øvehæfte 3, grammatikspil

har som den primære målgruppe 8.–10. klassetrin og HF, special-, voksen- og aftenskoleundervisningen, herunder prøveforberedende undervisning.

Øvehæfte 3, som grammatikspil er et nyt spændende tilbud på en alternativ indlæring af de grammatiske begreber. Her kan alle være med. Holdsætning af de 4 spillere er ikke begrænset af evt. forskellige kvalifikationer, da man individuelt kan vælge sin egen sværhedsgrad. Der kan vælges blandt flere forskellige spil: 4 på stribe, Quiz, Rush, Ludo og Poker. Spillet indeholder 624 spørgsmål fordelt på 52 opgavesider med 12 spørgsmål af stigende sværhedsgrad på hver side.

Læs mere >>

Bestilling

Tysk Mini Grammatik, løsningshæfte 1

er et øvehæfte 1, hvor alle opgaverne på forhånd er løst og udfyldt med grønt, så det kan bruges til hurtigt at rette elevens opgaveløsninger. Anskaffes typisk til lærerens brug i enkelteksemplarer sammen med klassesæt af øvehæfte 1. Er også anvendelig ved selvstudium.

Læs mere >>

Bestilling
Tysk Mini Grammatik, løsningshæfte 2

er et øvehæfte 2, hvor alle opgaverne på forhånd er løst og udfyldt med grønt, så det kan bruges til hurtigt at rette elevens opgaveløsninger. Anskaffes typisk til lærerens brug i enkelteksemplarer sammen med klassesæt af øvehæfte 2. Er også anvendelig ved selvstudium.

Læs mere >>

Bestilling