Forside
Bestilling
Om forlaget
Kontakt
Bestil katalog
  

 

Baggrund

Forlaget Tibet blev grundlagt i starten af 1980'erne på en grundidé om at udvikle et system af supplerende materialer til grammatikundervisning i engelsk, som skulle være let tilgængeligt, overskueligt, af høj faglig kvalitet, og absolut prisbilligt.

Idéen byggede på et koncept om en logisk, overskuelig og intuitiv opbygning med én side pr. emne, og samme sidetal i grundbog og øvehæfter for samme emne (i dag velkendt som side-til-side princippet).

Første udgivelse, og grundlaget for den videre succes, var Engelsk Mini Grammatik, som fortsat efterspørges med uformindsket styrke. Denne titel alene er solgt i cirka 220.000 eksemplarer. Både grundbogen og de tilhørende øvehæfter er siden begyndelsen løbende bearbejdet og moderniseret, og er fortsat meget populære.

Serien er løbende vedligeholdt og udvidet med danske og tyske grundbøger samt tilhørende øvehæfter og løsningshæfter. Layout og side-til-side princippet er umiddelbart genkendeligt, og for elever der allerede kender én af grundbøgerne, vil introduktionen til de øvrige være overstået på et øjeblik. Også før temaet var rigtig hot, har mange skoler benyttet minigrammatikseriens fordele til tværfaglig undervisning i bestemte grammatiske emner i alle tre sprog.

Alting stiger...?

Nix, vores priser falder. Siden 2007, hvor vi flyttede produktionen til eget trykkeri, har vi løbende optimeret fremstillingensprocesserne. Sammen med øget efterspørgsel, og deraf følgende større oplag, har det muliggjort tre prisnedsættelser. Sammenholdt med den generelle prisudvikling i Danmark, er vore priser faldet med 36% fra 2007 til 2013. (Kilde: Danmarks Statistik)

Har du spørgsmål eller kommentarer, bliver vi altid glade for at modtage feedback.