Forside
Bestilling
Om forlaget
Kontakt
Bestil katalog
  

 

 

  Vis alle udgivelserVis kun dansk-udgivelserVis kun tysk-udgivelserVis øvrige udgivelser

Jvf. de nyeste bestemmelser bedømmes elevens grammatikkundskaber ved folkeskolens afgangsprøve i mundtlig engelsk.

Som grammatiske oversigter, der hverken indeholder længere sammenhængende tekststykker eller udfyldningsopgaver, er det tilladt at medbringe Engelsk Mini Grammatik, grundbog til folkeskolens afgangsprøve i skriftlig engelsk.

Engelsk Mini Grammatik, grundbog

Bestseller. En samlet, overskuelig – og ikke mindst prisbillig – oversigt over grammatikken i det engelske sprog.

Henvender sig især til elever ved folkeskoler, friskoler, erhvervsskoler, HF, gymnasier, ungdomsskoler, fritidsundervisningen, selvstudium, osv.

Må medbringes til folkeskolens afgangsprøve i skriftlig engelsk!

Læs mere >>

Bestilling
Engelsk Mini Grammatik, øvehæfte 1

har som målgruppe 4.–7. klassetrin, voksen- og aftenskoleundervisningen, herunder prøveforberedende undervisning. I sin opbygning følger øvehæfte 1 nøje grundbogen, engelsk mini grammatik. Det vil sige alfabetisk opbygning med side–til–side princippet. Til hver side i engelsk mini grammatik hører således en side i øvehæfte 1 med samme sidetal for samme emne.

Læs mere >>

Bestilling
Engelsk Mini Grammatik, øvehæfte 2

har som målgruppe 6.–9. klassetrin, voksen- og aftenskoleundervisningen, herunder prøveforberedende undervisning. I sin opbygning følger øvehæfte 2 nøje grundbogen, engelsk mini grammatik.

Hvis ikke eleven allerede kender opbygningen fra øvehæfte 1, anbefales en grundig gennemgang af det enkelte grammatiske emne i engelsk mini grammatik, før den tilsvarende side i øvehæftet præsenteres.

Læs mere >>

Bestilling
Engelsk Mini Grammatik, øvehæfte 3

har som målgruppe 9.–10. klassetrin og HF, voksen- og aftenskoleundervisningen, herunder prøveforberedende undervisning. I sin opbygning følger øvehæfte 3 nøje grundbogen, engelsk mini grammatik.

Hvis ikke eleven allerede kender opbygningen fra øvehæfte 1 og/eller 2, anbefales en grundig gennemgang af det enkelte grammatiske emne i engelsk mini grammatik, før den tilsvarende side i øvehæftet præsenteres.

Læs mere >>

Bestilling

Engelsk Mini Grammatik, løsningshæfte 1

er et øvehæfte 1, hvor alle opgaverne på forhånd er løst og udfyldt med grønt, så det kan bruges til hurtigt at rette elevens opgaveløsninger. Anskaffes typisk til lærerens brug i enkelteksemplarer sammen med klassesæt af øvehæfte 1. Er også anvendelig ved selvstudium.

Læs mere >>

Bestilling
Engelsk Mini Grammatik, løsningshæfte 2

er et øvehæfte 2, hvor alle opgaverne på forhånd er løst og udfyldt med grønt, så det kan bruges til hurtigt at rette elevens opgaveløsninger. Anskaffes typisk til lærerens brug i enkelteksemplarer sammen med klassesæt af øvehæfte 2. Er også anvendelig ved selvstudium.

Læs mere >>

Bestilling
Engelsk Mini Grammatik, løsningshæfte 3

er et øvehæfte 3, hvor alle opgaverne på forhånd er løst og udfyldt med grønt, så det kan bruges til hurtigt at rette elevens opgaveløsninger. Anskaffes typisk til lærerens brug i enkelteksemplarer sammen med klassesæt af øvehæfte 3. Er også anvendelig ved selvstudium.

Læs mere >>

Bestilling